Wie ben ik?

wie ben ik

Antonette den Bieman coacht al veel jaren met succes mensen, die door ervaringen zichzelf wat kwijt zijn geraakt. Of die zichzelf bewust of onbewust op een tweede plan hebben gezet. Door verlegenheid of onzekerheid. O.a. singles die graag een relatie willen. Daarnaast heeft zij een bureau voor relatiebemiddeling.

Wie ben ik

Geboren in 1966 in Wageningen. Lange tijd in het westen van het land gewoond in de randstad. En enkele jaren in New York. Maar nu genietend van de Achterhoek, het landschap, de natuur en de mensen. “Het leven wordt een stuk leuker als je je eigen pad volgt en je daar niet schuldig over hoeft te voelen…” “Wat maak je dan veel mee. En wat kun je dan veel aan.” “Het is zo mooi om te zien als mensen weer in zichzelf gaan geloven.”

Opleidingen

Zij studeerde rechten in Amsterdam en museumkunde in New York en volgde de opleiding intuïtieve ontwikkeling en healing in Utrecht en mindfulness based cognitive therapy.

Ervaring

Haar ervaring is dat er een hoop mogelijk is, als je ook naar jezelf durft te kijken. En ook durft te zien waar oorzaken liggen. Maar je daar verder niet op hoeft te focussen. Leef in het nu.

Coaching

Haar coaching gaat de diepte in, maar is geen psychotherapie. “Ik kijk wat er zich op dit moment bij jou aandient. En ga ook een aantal thema’s af. Zoals grenzen stellen en manifestatie. Wat wil jij meer in jouw leven uitnodigen? Waar wil jij aandacht aan besteden? Waar word jij gelukkiger van?”